POLITIKAT E KTHIMIT TË DËRGIMIT DHE PRIVATISË

 • Të gjitha porositë përpunohen dhe dërgohen brenda 2-4 ditëve të punës pas datës së porosisë.
 • Porositë dërgohen përmes transportit me prioritet USPS, përveç nëse blihet transporti i përshpejtuar. Dërgesa me përparësi vlerëson dorëzimin brenda 3-5 ditëve të punës nga e hëna deri të premten.
 • Transporti i përshpejtuar është i disponueshëm për porositë në SHBA vetëm me një kosto shtesë. Dorëzimi i përshpejtuar i vlerësimeve të transportit brenda 2-3 ditëve të punës. Të gjitha kornizat kohore të transportit janë "vlerësuar" nga USPS dhe janë subjekt i ndryshimit.
 • Ju do të merrni një konfirmim me email me një numër ndjekjeje pasi të jetë vendosur porosia juaj.
 • Afatet kohore të transportit ndërkombëtar mund të ndryshojnë. Zakonisht porositë duhet të arrijnë brenda 2-3 javësh pas datës së porosisë.
 • Pasi porosia juaj të jetë dërguar, Clay Bibs and Booties nuk pranojnë asnjë përgjegjësi për humbjen ose ndonjë dëmtim të paketës suaj, sepse ne kemi siguruar përpara se të largohemi nga duart tona të dashura, porosia juaj është paketuar dhe dërguar me dashuri, kujdes dhe me nivelin më të lartë të kënaqësinë. Të gjitha paketat e humbura ose të dëmtuara duhet të adresohen me USPS.
 • KTHIMET
 • Ne qëndrojmë me krenari pas cilësisë së mallrave dhe produkteve tona dhe duam që ju të jeni të kënaqur me to sa ne! Nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj, mund të shkëmbeni vetëm mallrat e pa konsumuar dhe paketimin e padëmtuar. Shikoni politikën tonë të plotë të kthimit më poshtë.
 • *Ju lutemi vini re, ne mund të pranojmë vetëm shkëmbime për artikujt e blerë direkt nga claybibsandbooties.com. Nëse keni blerë produktet tuaja Clay nga një shitës tjetër me pakicë, ju lutemi kontaktoni ata për politikat e tyre të kthimit.
 • POLITIKA E KËMBIMIT TË SHBA
 • Produktet mund të kthehen për shkëmbim brenda 30 ditëve nga blerja. Produktet duhet të jenë të pa veshur dhe në paketimin e tyre origjinal të padëmtuar. Konsumatorët janë përgjegjës për dërgimin e kthimit.
 • POLITIKA E KTHIMIT DHE KËMBIMIT TË KANADAVE
 • Produktet mund të kthehen për shkëmbim brenda 30 ditëve nga blerja. Produktet duhet të jenë të pa veshur dhe në paketimin e tyre origjinal të padëmtuar. Konsumatorët janë përgjegjës për dërgimin e kthimit. Për shkak të kohërave të zgjatura të transportit, ka një tarifë prej 5 dollarësh për rimbushjen e të gjithë artikujve të shkëmbyer nga Kanadaja. Tarifa e rimbushjes do t'i shtohet faturës suaj të kthimit dhe transportit dhe duhet të paguhet përpara se të dërgohet sërish artikulli (et).
 • Të gjitha shkëmbimet kanadeze duhet së pari të autorizohen nga ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit. Ju lutemi na kontaktoni në info@ com për të kërkuar një autorizim kthimi.

 

 • POLITIKA NDËRKOMBËTARE E KTHIMIT
 • Të gjitha blerjet e bëra jashtë Shteteve të Bashkuara dhe Kanadasë janë përfundimtare!
 • POLITIKA E PRIVATËSISË
 • TË MBLEDHEN TË DHËNAT PERSONALE TË KLIENTIT DHE PSE?
 • Ne mund të mbledhim informacione personale nga ju, si emri, adresa e emailit, adresa postare, numri i telefonit, numri i kartës së kreditit kur vizitoni faqen tonë të internetit. Informacioni i kartës suaj të kreditit përpunohet nga përpunuesi ynë tregtar dhe më pas fshihet nga të gjitha regjistrimet.
 • SI RUAN DHE PERDORIN INFORMACIONET E TIM BIBS Clay + Booties?
 • Ne mund të përdorim të dhënat tuaja personale në mënyrat e mëposhtme:
 • Për të përpunuar, përmbushur dhe përfunduar porosinë tuaj, e cila mund të konsistojë në dërgimin e emaileve për të konfirmuar statusin e porosisë dhe dërgesën tuaj
 • Për të komunikuar me ju dhe për t'ju dërguar informacione me email
 • Për të përmirësuar përvojën tuaj të blerjeve
 • Për të analizuar tendencat dhe statistikat
 • Për t'ju kontaktuar nëse është e nevojshme
 • A SHPËRNDAJNË INFORMACIONIN E MIJA BIBS + GJUÇAT E GJELIT?
 • Privatësia juaj vendoset në nivelin më të lartë të rëndësisë për ne. I gjithë informacioni i mbledhur në faqen tonë të internetit përdoret vetëm për qëllime të përpunimit të porosisë tuaj dhe përmirësimit të shërbimit ndaj klientit. Në asnjë rrethanë informacioni nuk do t'i jepet ose shitet një pale të tretë.
 • Zbulimi
 • Ne mund të zbulojmë informacionin personal të një klienti nëse na kërkohet nga ligji për ta bërë këtë ose nëse duhet të shkelni politikat tona.