Madhesia e tabeles

Këshilla dhe truket për matjen:

1. Sigurohuni që foshnja/fëmija të jetë në një pozicion në këmbë/drejt

2. Sigurohuni që të përdorni një vizore gjatë matjes nga thembra te këmbët

3. Sigurohuni që të lini ¼' hapësirë ​​për dhomën e rritjes

4. Sigurohuni që të përdorni gishtin e madh për të përcaktuar nëse gishti i madh i këmbës së fëmijës suaj përplaset me pjesën e brendshme të çizmeve/këpucës sonë.