Këshilla dhe truke se si të kurseni shumë para duke organizuar festa të shkëmbimit të veshjeve për të vegjlit tuaj në rritje!


Ne e dimë shumë mirë se sa shpejt rriten fëmijët tanë dhe zhgënjimi që lind kur fëmijët mezi mbartin një të tretën në të katërtën nga një palë këpucë ose rroba, duket sikur sapo keni blerë dje. Ose i vetmi mik apo anëtar i familjes që duket se gjen gjithmonë të gjitha rrobat dhe këpucët vërtet të lezetshme për fëmijë që nuk duket se i gjeni kurrë, por sepse moda e tyre përpara dhe mbi të gjitha tendencat e fundit, fëmijët e tyre janë gjithmonë super të lezetshëm dhe të lezetshëm. Epo, sa bukur do të ishte të organizonit festën tuaj të shkëmbimit dhe të blini disa nga artikujt e tyre të përdorur butësisht? çfarë është një parti shkëmbimi mund të pyesim? mirë lexo më tej... OK, kështu që nuk është shkencë raketash, është fjalë për fjalë një festë e organizuar nga ju, në përgjithësi, nëna ose babi që fton mamanë dhe babin e tjerë që kanë fëmijë një vit apo edhe dy më të mëdhenj se fëmija (t) juaj dhe sigurisht me shpresën se ata do të kenë një fëmijë një ose dy vjet më të vogël, si dhe në këtë mënyrë ju mund të ndërroni dhe shkëmbeni në mënyrë të barabartë veshjet e përdorura butësisht. Një udhëzues bazë për fillimin më poshtë:
1. Bëni një listë të njerëzve me fëmijë që duan të kursejnë para
2. Mblidhni të gjitha markat që keni që do t'i ndërroni, bëjini të gjitha bukur dhe bëni fotografi për t'ua dërguar miqve dhe familjes
3. Dërgoni një ftesë shumë elementare duke i mirëpritur të gjithë në festën e shkëmbimit
4. Blini disa pije freskuese të lehta dhe pije joalkoolike, dreqin mund ta bëni atë në stilin e potluck-it, apo jo?
5. Vendosni festën e shkëmbimit të vitit
#ClaySwapTilYouDrop

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post