Standardet e dyfishta të asaj moshe duhet të ndodhë vizita e berberit të parë kundër sallonit???

Kjo duket të jetë një temë shumë e diskutueshme dhe një temë që shumëkujt duhet t'i kujtohet se vizita në berber ose sallon flokësh është vetëm zgjedhja e prindërve! Në shumicën e rasteve, mamaja është zakonisht vendimmarrësi kryesor se kur duhet dhe do të ndodhë vizita e parë e berberit ose sallonit, jo se baballarët nuk janë aq të shqetësuar, por në shumicën e rasteve le të jemi të sinqertë, babi mund të kujdeset më pak për të gjithë "gjënë e flokëve". ! Ekziston një besim i fortë se flokët e djemve nuk duhet të priten/prehen deri pas moshës dy vjeç ose më të vjetër dhe vajzat nuk duhet të vizitojnë një sallon deri në moshën e tyre të paktën 10 vjeç. Është besimi i shoqërive se nëse një vajzë e re nën moshën 6 vjeç është në sallon duke u kukulluar së bashku me mamin, kjo shihet si diçka e tepërt, megjithëse një djalë i ri nën moshën 6 vjeç në dyqanin e berberit së bashku me babin shihet si duke qenë super cool. Pse standardi i dyfishtë? Shumë do të argumentojnë se nëna e një vajze të re duhet t'i menaxhojë flokët në "shtëpi", por pse babai nuk duhet të mbahet si përgjegjës për blerjen e gërshërëve dhe menaxhimin e flokëve të djemve të tyre në shtëpi? Për mungesë fjalësh më të mira, standardet e dyfishta duhet të NDASH!

Të dyja situatat pavarësisht seksit të fëmijës duhet të shikohen në të njëjtën mënyrë dhe ja pse. Nuk ka asnjë ndryshim nga një nënë me një djalë që nuk mund të menaxhonte më kokën e pakontrollueshme të djemve të saj sesa një nënë me një vajzë që nuk mund të menaxhojë më flokët e pamenaxhueshme të vajzave të saj të dyja situatat janë një në të njëjtën mënyrë. Të dyja situatat ndajnë të njëjtin emërues të përbashkët të flokëve të pakontrollueshëm. Pra, kur duhet të ndodhë vizita e parë e berberit apo sallonit? sa herë që flokët e fëmijës tuaj bëhen shumë të pakontrollueshëm për t'i trajtuar, kur pastrimi dhe trajtimi i flokëve shkakton stres tek ju dhe fëmija juaj, kur përmendja e një krehjeje ose një furçe është një makth, të gjitha këto janë shenja që ndoshta duhet të ndodhë një vizitë profesionale më poshtë: disa këshilla dhe truke se si të zgjidhni sallonin apo berberin ideal për fëmijë:

1. Rrjeti me miqtë dhe familjen që kanë fëmijë që shkojnë në berberi dhe/ose sallon.

2. Nëse nuk jeni me fat me #1 berberë dhe sallone lokale të google, kontaktoni ata dhe pyesni për grupmoshat minimale të fëmijëve që ata pranojnë, sa klientëve u shërbejnë brenda grupmoshës specifike të fëmijës tuaj etj.

3. Bëni dy vizita në berber ose sallon përpara takimit të fëmijës suaj. Vizita e parë është për të siguruar një mjedis miqësor për fëmijët, vizita e dytë provoni dhe planifikoni mundësisht kur ka fëmijë rreth moshës së fëmijës tuaj duke u shërbyer, kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të thyer akullin!

4. Mos jini kaq të shpejtë për të gjykuar mamatë dhe babin e tjerë, të cilët mund të kenë nevojë të vizitojnë berberin ose sallonin disa vjet më herët sesa ajo që shoqëria thotë se është "normale" goditje të ndryshme për njerëz të ndryshëm.

#ArgjilaGëzuar KrehjeDhe Prerje

#NoMoreHairDoubleStandards


2 comments


  • TeapAnype

    Meanwhile, researchers are trying to identify biomarkers that may help predict which groups of patients will benefit most from pertuzumab buy cialis online safely


  • Robertmar

    Best cucmber ever cucumber


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post